previous | next

Sint Willibrordusstraat 27 - III Amsterdam, de Pijp

Asking price € 485.000 k.k.

Save property

Description

ZEER LICHT APPARTEMENT MET VOLLEDIG VRIJ UITZICHT EN GROOT BALKON!

***VERY BRIGHT APARTMENT WITH FREE VIEW AND LARGE BALCONY/TERRACE! ***

Licht, ruimte en privacy zijn woorden die dit appartement goed omschrijven. Het is gelegen op de derde verdieping van een fraai en goed onderhouden herenhuis op een van de mooiste plekken in de Pijp dicht bij de rivier de Amstel. Het pand is in 2009 gesplitst in appartementsrechten en is voorzien van een nieuwe fundering, dubbele beglazing en grote balkons op het zuiden.
Het pand is gelegen op eigen grond dus geen ingewikkelde erfpachtconstructies nu en op termijn! Onlangs is de CV ketel vervangen en zijn de installaties voor gas en elektra opnieuw gekeurd. Er is momenteel één slaapkamer, maar er zijn meerdere indelingen en ook meerdere slaapkamers denkbaar en te realiseren. Alternatieve plattegronden hiervoor zijn bij de verkopende makelaar op te vragen en tijdens de bezichtigingen voor u beschikbaar.

DE LIGGING
Het appartement bevindt zich in stadsdeel Zuid in de zeer geliefde wijk De Pijp om de hoek van het Sarphatipark en de Amstel. De woning is gelegen op het rustige gedeelte van de Sint Willibrordusstraat. In de directe omgeving vindt u alle denkbare winkels en verschillende supermarkten (o.a. Marqt en Albert Heijn). De Albert Cuypmarkt, restaurantjes en talloze cafe's, eigen alles is hier voor de bewoners op loopafstand. Ook maar een paar minuten fietsen of lopen en u staat in de wereldberoemde historische grachtengordel van Amsterdam.

De bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. tram-, bus- en metroverbindingen) bent u in korte tijd de stad in en uit, en met de auto zijn de ringweg A10 en de A2 en A4 binnen enkele autominuten bereikbaar. De metrostations De Pijp van de Noord/Zuidlijn en Wibautstraat liggen op gemakkelijke loopafstand van het object.

DE INDELING
Hoofdentree op de begane grond, eigen entree op de derde etage welke toegang geeft tot de zeer ruime en lichte living. Aan de achterzijde is er de open keuken en toegang tot het grote balkon (6m2) op het zuiden. In het midden en bereikbaar vanuit het woongedeelte is er een ruime badkamer voorzien van zwevend toilet, ligbad en wastafel. Aan de voorzijde is er een slaapkamer die uitziet over het plein aan de voorzijde.

*BIJZONDERHEDEN*

- EIGEN GROND
- Volledig vrij uitzicht over het plein aan de voorzijde
- Groot balkon op het Zuiden (3,5 x 1,75 meter)
- Open keuken
- Badkamer met ligbad
- Remeha Avanta Combi HR CV ketel (2017)
- Lage servicekosten a € 60,- per maand
- Recent zijn de gas en elektra installaties opnieuw gekeurd
- Ligging vlakbij de rivier de Amstel (ca 100 meter)
- Alle voorzieningen, OV, winkels, restaurants en cafe's op loopafstand
- Nieuwe fundering
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Kleine betrokken actieve VVE
- Meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) aanwezig

*** ENGLISH ***

VERY BRIGHT APARTMENT WITH FREE VIEW AND LARGE BALCONY/TERRACE

Light, space and privacy are words that describe this apartment well. It is located on the third floor of a beautiful and well-maintained classic building at one of the most beautiful areas in De Pijp close to the Amstel river. The property was split into apartment rights in 2009 and has a new foundation, double glazing and large south-facing balconies.
The property is located on its own land, so no complicated leasehold constructions now and in the future! The central heating boiler has recently been replaced and the gas and electricity installations have been re-inspected and approved. There is currently one bedroom, but several layouts and several bedrooms are possible to create. Alternative floor plans can be requested from the selling agent and will available to you during the viewings.

LOCATION
The apartment is located in Amsterdam Zuid in the very popular De Pijp district, around the corner from the Sarphatipark and the river de Amstel. The house is located on the quiet part of the Sint Willibrordusstraat. In the direct areas you will find all imaginable shops and various supermarkets (including Marqt and Albert Heijn). The Albert Cuyp market, restaurants and countless cafes, everything is within walking distance for the owners of this apartment. And in a few minutes by bike or walk you are in the world famous historic canals and heart of the city of Amsterdam.

The accessibility is excellent. You can get in and out of the city in a short time by public transport (various tram, bus and metro connections), and the A10 ring road and the A2 and A4 can be reached within a few minutes by car. The De Pijp metro stations of the Noord/Zuidlijn and Wibautstraat are also within walking distance of the property.

LAYOUT
Main entrance on the ground floor, private entrance on the third floor which gives access to the very spacious and bright living room. At the rear there is the open kitchen and access to the large south-facing balcony (6m2). In the middle and accessible from the living area there is a spacious bathroom with toilet, bath and sink. At the front there is a bedroom that overlooks the square at the front.

*SPECIAL DETAILS*

- OWNED GROUND (no leasehold!)
- Amazing free view over the square and surroundings at the front
- Large south-facing balcony (3.5 x 1.75 meters)
- Open kitchen
- Bathroom with bathtub
- Remeha Avanta Combi HR central heating boiler (2017)
- Low service costs at € 60 per month
- The gas and electricity installations have recently been inspected and approved
- Great location near the river Amstel (about 100 meters)
- All facilities, public transport, shops, restaurants and cafes within walking distance
- New foundation
- Fully equipped with double glazing
- Small active VVE
- Long-term maintenance planning (MJOP) available


Read full description

Features

Transfer

Service costs
€   60 p/m
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1900

Surface Area and Volume

Usage area Living
66 m²
Building-related outside
6 m²
Gross volume
210 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Toilet, Washbasin

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
HR combiketel
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
V
Index number
6
Lot
11723
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In town or city centre, In a residential neighbourhood, Freestanding , Unobstructed views

Parking

Type of parking
Public parking, Parking permits
View all features

All photos

Share this property