previous | next

Da Costakade 35 IV AMSTERDAM

Asking price € 450.000 k.k.

Save property
This apartment is purchased

Description

Stijlvol verbouwd, licht en praktisch ingedeeld 3 kamer appartement van 72 m2 met riant dakterras van 50 m2 aan het verkeersluwe begin van de Da Costakade (aan de rand van de Jordaan). Vijf jaar geleden is het pand compleet gerenoveerd. Zo is de historische gevel gevoegd en zijn er een nieuwe fundering, nieuwe geïsoleerde vloeren, nieuwe hardhouten kozijnen met dubbelglas en een nieuw dak geplaatst. Er is gekozen voor duurzame materialen en ook de afwerking binnen is van hoge kwaliteit.

Indeling:
Via het ruime en mooi afgewerkte trappenhuis bereikt u de entree met voordeur en garderobe op de derde verdieping. Hierdoor ontstaat extra ruimte in de living en het geeft een ruimtelijk beeld. Het appartement beschikt over een lichte zitkamer dankzij de drie grote ramen aan de grachtzijde. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over het water van de Da Costagracht.

Open witte, greeploze keuken met antraciet hardstenen aanrechtblad, veel kastruimte en inbouwapparatuur zoals een afwasmachine (Smeg), 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, oven, combimagnetron (Boretti) en een koelvriescombinatie (Zanussi).

De badkamer en aparte wc hebben een strakke vormgeving met o.a. een design wastafel en radiator. Grote rvs regendouche met paneelbediening, geïntegreerde handdouche en douchedeur. Een elegante lichtgrijze vloertegel wordt gecombineerd met een mooie wandafwerking van Pandomo stucwerk. De combiketel, wasmachine en extra opbergruimte bevinden zich hier uit het zicht in de ingebouwde kast.

Aan de tuinzijde liggen twee ruime slaapkamers. De grootste heeft voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kastenwand.

Op de vloer ligt een mooie eikenhouten lamelparketvloer en bij het plafond liggen de balken in het zicht; met de fraaie paneeldeuren zorgt dit voor een sfeervol geheel in het appartement.

Tot slot het dakterras van 50 m2. Hoog verheven boven het stadsrumoer zit u al vanaf het voorjaar beschut in de zon met fantastisch uitzicht over de stad. 's Zomers buiten ontbijten en 's avonds lang tafelen op het dak van Amsterdam. Het dakterras bereikt u via een trap vanuit de zitkamer.

Bijzonderheden:
Actieve VvE, 1/5 aandeel
Servicekosten: €200,- per kwartaal
Erfpacht afgekocht tot 31 juli 2024
Schilderwerk voor- en achterzijde gedaan in 2016
Intercom/videofoon met lcd scherm
Mechanische ventilatie

Omgeving:
De woning ligt in het hart van het gezellige stadsdeel Oud West en op slechts 10 minuten wandelen van de Dam.
Winkels: Bilderdijkstraat, Kinkerstraat, Rozengracht en Elandsgracht
Markten: Ten Katemarkt, Westerstraat/Noordermarkt
Supermarkten: Albert Heijn Bilderdijkstraat, Bilder & De Clerq De Clerqstraat, Marqt Bilderdijkstraat, Dirk vd Broek Bilderdijkstraat en Vomar Kinkerstraat
Cultuur: Stadsschouwburg Leidse Plein, theater Bellevue Leidsekade, De La Mar Theater Marnixstraat, Poppodia Melkweg Lijnbaansgracht en Paradiso Weteringsschans, bioscoop Cinecenter Lijnbaansgracht en City Leidseplein, Holland Casino Max Euweplein, Rijksmuseum Stadhouderskade
Sport: Healthclub David Lloyd Overtoom, Fitness First Ladies Club Overtoom, Splash Healthclub Lauriergracht/Leidseplein, Sportcomplex het Marnix Marnixstraat
Restaurants: Happyhappyjoyjoy, Kade 58, Du Cap, De Liefde, Hugo's, Morgan & Mees, Zouk, Louter en het nieuwe culturele en culinaire centrum "De Hallen".
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).

Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.
Read full description

Features

Transfer

Costs for care
€   66 p/m
Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
-1906

Surface Area and Volume

Usage area Living
72 m²
Gross volume
240 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower, Washbasin
Facilities
mechanical ventilation system

Energy

insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
Q
Index number
5
Lot
8875
Ownership structure
Leasehold
Location
Waterside, In a residential neighbourhood
View all features

All photos

Share this property